Site Overlay

Olga Kurylenko Biografi, Alder, Højde, Ægtemand, Nettoværdi

Indholdsfortegnelse

Den ukrainsk-franske skuespillerinde Olga Kurylenko er det perfekte eksempel på, at du aldrig skal give op og tro på dig selv. Hun blev født den 14. november 1979 i Berdyansk, Zaporozhye Oblast, Ukraine, Sovjetunionen, og hun oplevede det, vi kalder fattigdom, mens hun voksede op. Kort tid efter fødslen blev hendes forældre skilt, og hun måtte derfor bo hos sin mor og bedstemor. Selv om hendes mor ikke kunne bære denne byrde og kæmpede hårdt for at overleve, mens hun opdragede hende, måtte Olga gå i revet tøj. I løbet af dette tidsrum havde hun dyrket kunst og sprog og lærte også at spille klaver i de syv år. Selv om hun aldrig gav op og troede på, at en dag vil hendes held helt sikkert skinne. I en alder af 13 år fik hun sit livs største omsætning, da hun blev opdaget af en modelagent, mens hun var på turne i Moskva sammen med sin mor.

Han tilbød hurtigt Olga et modeljob og bad hende om at få en uddannelse som model, selv om hendes mor ikke havde tillid til ham, men efter at have tjekket hans profil gik hun med til det. Dette var den karriereændrende beslutning for Olga, og hun tilbragte ca. 3 år i Moskva, hvorefter hun flyttede til Paris. Hendes filmkarriere begyndte i 2005 i Frankrig, og for sin første store rolle i romancen L’annulaire blev hun i 2006 belønnet ved Brooklyn International Film Festival. Hun havde også roller i den franske thriller The Snake (2007), i Paris, je t’aime (2006) og i Hitman – Alle dør alene (2007). Hun spillede hovedrollen som Bond Girl Camille, den kvindelige hovedrolle i den 22. James Bond-film Et kvantum af trøst (2008).

Nu er Olga blevet testet positiv for dødelig coronavirus, og hun afslørede denne nyhed via sociale medier. Hun sagde,

“Låst inde derhjemme efter at have været testet positiv for Coronavirus. Jeg har faktisk været syg i næsten en uge nu. Feber og træthed er mine vigtigste symptomer. Pas godt på dig selv og tag det her alvorligt!”

Olga Kurylenko Biografi

Egte navn Olga Konstiantinivna Kurylenko
Fødselsdato 14, november 1979
Alder 40 år
Fødselssted Berdiansk, Ukrainsk SSR, Sovjetunionen
Nationalitet Franskmand
Fag Skuespillerinde, Model
Religion Agnostisk
Soltegn Skorpion

Olga Kurylenko Højde, Vægt og kropsmål

Højde i fod tommer – 5′ 9″ – i centimeter – 176 cm
Vægt i kilogram – 53 kg – i pund – 117 lbs
Kropsmålinger 34-24-35
Bryststørrelse 32B
Bryststørrelse 24
Hofte størrelse 35
Sko størrelse 9 (US)
Kjole størrelse 4 (US)
Hårfarve Mørkebrun
Øjenfarve Grøn
Krop Type Slanke
Skønsmæssig orientering Strakt

Kvalifikation/uddannelse

Skole Ikke kendt
College Ikke kendt

Familie

Far Konstantyn Kurylenko
Mor Maryna Alyabusheva
Søster Ingen
Broder Ingen

Olga Kurylenko Affærer (Forholdsstatus)

Hvad er Olga Kurylenko civilstand? (single, gift, i forhold eller skilsmisse) Skilt
Hvor mange børn har Olga Kurylenko? Et (Alexander Max Horatio)
Har Olga Kurylenko nogen affære i et forhold? Ja
Er Olga Kurylenko lesbisk? Nej
Hvem er Olga Kurylenko kæreste? Ben Cura, Damian Gabrielle (Eksmand), Cedric Van Mol (Eksmand)

Olga Kurylenko Filmografi

  • L’Annulaire (2005) som en Iris
  • Paris, je t’aime (2006) som en Vampyren
  • Slangen (2006) som en Sofia
  • Hitman (2007) som en Nika Boronina
  • À l’est de moi (2008) som en Den russiske luder
  • Max Payne (2008) som en Natasha Sax
  • Quantum of Solace (2008) som en Camille Montes
  • Kirot (2009) som en Galia
  • Centurion (2010) som en Etain
  • There Be Dragons (2011) som en Ildiko
  • Land of Oblivion (2011) som en Anya
  • Erased (2012) som en Anna Brandt
  • To the Wonder (2012) som en Marina
  • Seven Psychopaths (2012) som en Angela
  • Oblivion (2013) som en Angela
  • Oblivion (2013) som en Julia Rusakova Harper
  • Vampire Academy (2014) som en Ellen Kirova
  • The November Man (2014) som en Alice Fournier/Mira Filipova
  • The Water Diviner (2014) som en Ayshe
  • A Perfect Day (2015) som a Katya
  • Momentum (2015) som a Alex Farraday
  • The Correspondence (2016) som a Amy
  • The Death of Stalin (2017) som a Maria Yudina
  • Gun Shy (2017) som a Sheila
  • Just a Breath Away (Dans la brume) (2018) som a Anna
  • The Man Who Killed Don Quixote (2018) som a Jacqui
  • Mara (2018) som a Kate Fuller
  • Johnny English Strikes Again (2018) som en Ophelia
  • The Emperor of Paris (2018) som en Baroness Roxane of Giverny
  • L’Intervention (2019) som en Jane Anderson
  • The Room (2019) som en Kate
  • The Courier (2019)
  • Empires of the Deep

Olga Kurylenko Tv-serie

  • Largo Winch (2001) som en Carole
  • Le porte-bonheur (2006) som en Sophia
  • Suspectes (2007) som en Eva Pirès
  • Tyranny (2010) som en Mina Harud
  • Magic City (2012) som en Vera Evans
  • Mission Control (2014) som en NASA, der udsender nyheder

Favoritter

skuespiller ikke kendt
skuespillerinde ikke kendt
forfatter Astrid Lindgren

Olga Kurylenko Nettoformuen:

Som en af de mest sexede bondpiger gennem tiderne har Olga bidraget ganske godt som skuespiller. Hendes nettoformue er omkring 6 millioner dollars, som hun hovedsageligt har tjent på sin skuespiller- og modelkarriere.

Trivia: Vigtige fakta om Olga Kurylenko:

  • Hun blev født i Berdyansk, Ukraine, og tilbragte det meste af sin barndom der.
  • Selv om hun er født i Ukraine, fik hun fransk statsborgerskab i 2001.
  • Olga har styr på russisk, engelsk, fransk, spansk og italiensk og kan tale alle disse sprog flydende.
  • Fra to år fik hun professionel træning som ballerina, siden hun blev otte år.
  • Til sin rolle som “Ayshe” i The Water Diviner måtte hun lære tyrkisk.
  • I 2009 blev hun kåret som den mest sexede Bond-pige gennem tiderne foran Halle Berry.
  • Olga har givet audition til hovedrollen som Wonder Woman i DC Universe’s Batman V Superman: Dawn of Justice, tilsyneladende tabte hun, og rollen blev givet til Gal Gadot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.